Musikpolisen 3.0

Musikpolisen jobbar och sliter för att ni alltid ska känna Er trygga och säkra på att alltid få bästa partykänslan och dansfeelingen när vi gör tillslag. Tyvärr måste vi meddela att vår sångare Kent Viksten valt att hoppa av bandet för att kunna fokusera på annat. Mycket synd då vi trivts väldigt bra tillsammans under den här tiden, men vi respekterar Kents beslut och önskar honom lycka till framöver.

Vi har efter mycket letande hittat en värdig ersättare och vi har nu glädjen att presentera vår nya sångare och frontfigur Peter Söderström. Peter har en fantastisk röst och en härlig karisma, och kommer axla rollen galant. Peter känner säkert många igen som sångare och frontfigur i dansbandet Shake. Vi hälsar Peter varmt välkommen till oss i Musikpolisen.

KOMMANDE TILLSLAG